Ivett

ivettMár gyerekkorom óta mindig is sokat jelentett számomra a sport. Tizenkét éves koromtól versenyszerűen atletizáltam, amit egy sportsérülés következtében leváltott a kézilabda. A kézilabdát szintén versenyszerűen NB II-es csapatban űztem az egyetemig.

Egyetemista éveim alatt ismerkedtem meg jobban az aerobikkal, amit annyira megszerettem, hogy a hobbiból munka, és szenvedély lett.

Óráimon igyekszem, hogy a vendégeim, jó hangulatban, jó zenékre tudjanak edzeni és a kívánt célokat elérni. Az alakformáló órákon figyelek arra, hogy minden nagyobb izomcsoportot átmozgassunk, megerősítsünk. Bemutatkozásom egy idézettel zárnám, mely szerintem minden sportolni vágyót átlendíthet a kezdeti nehézségeken:

„ A lehetetlen csupán egy nagy szó, mellyel kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változásra. A lehetetlen nem tény, hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás, hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség, a lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik!”