Sziasztok!

Röviden Magamról, hogy 25 éve vagyok a BodyBuilding világában, de a sport mindig is körülfonta az életem. Közel 10 évet versenyeztem és testépítőként kitűnő eredményeket, többek között Magyar Bajnokság 1. helyet is elértem. Ma már személyi edzőként adom át a tapasztalataimat az új növendékekben, illetve azoknak, akik számára fontos az egészség és a kikapcsolódás a rohanó életben. Nem csak személyi edzést adok a vendégeimnek, hanem mindenkit arra ösztönzök, hogy pozitívan kell hozzáállni az élet akadályaihoz és fő célom, hogy aki velem edz az elhiggye magáról, hogy mindent meg tud csinálni és kis idő elteltével meg is fogja tudni csinálni!

Edzéseim változatosak, pörgősek és minden edzés egymásra épül. Ha szeretnél csatlakozni, akkor itt aSuperGymben várlak, ahol megismerhetsz engem és az edzésstílusomat is. És ne feledd:

Akkor gyere hozzám edzeni, ha tényleg komolyan gondolod!

Csoma Attila elérhetőségei

06-70-556-3748
totalbody68@gmail.com
Gábor

Gábor ajánlása

Attila egy veterán sportoló, aki (még anno’) a sportban olyan ellenállásokba ütközött, amelyeket megmakacsolva bebizonyította, hogy neki senki sem fogja megmondani, hogy milyen célokat érhet el. Tapasztalatai felbecsülhetetlen értéket képviselnek, és szívesen segít tanácsokkal a hozzá fordulóknak. Önzetlensége idősebb korára kifizetődött, mert mindenkitől olyan fizetséget kap vissza, ami pénzben nem mérhető. Attila 48 évesen is meghazudtolja az öregedés jeleit. Testépítő Magyar Bajnok lévén is azt tanítja, hogy csak el kell hinnünk, hogy tudjuk és máris 50%-ban előrébb vagyunk a céljainkhoz. Remek sportember, edző és barát.