Sziasztok, Vivi vagyok!

7 éves korom óta sportolok. Atletizáltam, majd édesapám révén fociztam is. Még gyerekkorunkban megbeszéltük unokatesómmal, hogyha egyszer sok pénzünk lesz, akkor egy szállodát fogunk nyitni, ahol lesz egy edzőterem és én fogom tartani az edzéseket. Ha szállodatulajdonos nem is lettem, de a személyi edzős dolog összejött.

A foci után (15 éves koromig) elkezdtem fitnesz termeket látogatni, ahol rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, és azt vettem észre, hogy a velem edző csajok egymás után kérnek tanácsot tőlem. Természetesen segítettem nekik, majd a sokadik segítségkérés után döntöttem el, hogy edző leszek.

Hivatalosan 4 éve foglalkozom személyi edzések tartásával. Repertoáromat bővítettem a TRX-, a G-Flex-, a SpeedFitness-, az aerobik-, a testépítő és fitnesz edzői feladatok elsajátításával.

Bátran gyere az óráimra, illetve személyi edzéseime, mert az edzéseket személyre szabottan alakítom ki, hogy együtt érjük el azt a célt, amit kitüztél magad elé. Addig úgysem nyugszom, amíg nem látom az örömöt az arcodon. Ha egy kis segítség kell a kezdéshez, akkor jobb ha tudod, hogy:

Az első személyi edzés ingyenes!

Ha neked is van kedved egy jó hangulatú, de kíméletlen edzéshez, akkor sok szeretettel várlak itt a SuperGymben.

A korlátok csak a fejekben élnek. Így, ha használjuk a képzeletünket, a lehetőségeink korlátlanná válnak.

Csontos Vivien elérhetőségei

06-70-367-4424
csontos.vivi@gmail.com
Gábor

Gábor ajánlása

Senkit se tévesszen meg Vivi szépsége! Amennyire gyönyörű, annyira kegyetlen edzéseket tart. Megbízhatósága, rugalmassága példaértékű más edzőkkel szemben. Edzőként ügyel a vendégeire, végigköveti a mozdulatokat és az esetleges helytelen mozdulatoknál kijavítja azokat. Lelkiismeretes munkáját annyira dícsérik vendégei, hogy néha már időm sincs végighallgatni. Hitelességét alakja is bizonyítja, úgyhogy úgy gondolom, nem kell többet hozzáfűznöm az ajánlásomhoz.